ARMA III
Podfora
-
- 570
- odpowiedzi
-
- Steam nie uruchamia ARMA 3
- Przez Duku,
56 tematów w tym forum
-
Najnowsze wiadomosci o Armie 3 ARMA3!!!! http://www.bistudio.com/index.php/english/games/arma3 http://www.armedassault.info/index.php? ... 166&game=1 http://www.arma3.com/
Ostatnia odpowiedź: Sone, 7 Stycznia -
- 7 odpowiedzi
- 809 wyświetleń
Jak na zrzucie... wie ktoś co go boli? Problem pojawił się po ostatniej aktualizacji ace'a. Nie można nic rozegrać w Edenie (paczka z modami na WW2), bo od razu wyskakuje błąd.
Ostatnia odpowiedź: Rutek, 3 Lipca 2020 -
Problem z BattlEye
przez Rdzawy- 5 odpowiedzi
- 569 wyświetleń
Jak na zrzucie... coś go boli, a nie wiem co. Dopiero pobrałem na nowo paczkę na WW2.😕
Ostatnia odpowiedź: Doman, 30 Marca 2020 -
Arma 3 nie odpowiada
przez Pba- 13 odpowiedzi
- 762 wyświetleń
Czasami gdy " zalt-tabuję " A3 to gra przestaje odpowiadać i jedynym wyjściem jest zamknięcie przez menadżer zadań. Zaczęło się gdy przeszedłem na Win 10. Dosyć irytujące Miał ktoś podobny problem ?
Ostatnia odpowiedź: Pba, 4 Stycznia 2020 -
- 3 odpowiedzi
- 408 wyświetleń
Problem pojawił się po pobraniu wszystkich modów od nowa: nie mam innych zasubskrybowanych modów z Workshopa, oprócz tych potrzebnych do wejścia na serwer. Liczba modów to 105. Weryfikacja plików / pojedyńczego addonu nic nie zmienia. PS. przy zmianie kolejności ładowania modów zmienia się także komunikat błędu - wyrzuca inny addon.
Ostatnia odpowiedź: Sone, 2 Grudnia 2019 -
- 4 odpowiedzi
- 455 wyświetleń
Po formacie i instalacji na nowo A3 mam pewien problem. Nie mogę zmieniać broni pod rolką. Wszystkie inne interakcje mam, ale nie mam na zmianę broni. Ktoś wie o co chodzi ?
Ostatnia odpowiedź: Pba, 19 Listopada 2019 -
- 7 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
Panowie jest duży problem an misjach z znikaniem ciał osób które wyszły z serwera. Trzeba jakoś temu zaradzić. Na misji Co22 Green Point zastosowałem połowiczne rozwiązanie. Gracz który umarł respił się w innym miejscu mapy gdzie miał zakończyć misję przed dużym plakatem. Problem ciał został rozwiązany. Natomiast trzeba dodać w miejscu respawnu, albo od razu wrzucenie spectatora ACE lub jakiegoś laptopu gdzie można podejść aby przeniosło nas na spektatora. Coś takiego powinno być dodawane do każdej misji. Proponował bym zrobić misję na virtualu żeby każdy mógł kopiować to do swojej misji. Rozwiązanie musiało by pozostać do momentu aż problem z zni…
Ostatnia odpowiedź: Ariel, 16 Grudnia 2018 -
- 8 odpowiedzi
- 842 wyświetleń
Od wczoraj (wtedy instalowałem update windows 10 fall creators) po około 2h gry, dostaje nagłego freeze gry połączonego ze spadkiem fps do 2-4 + glitche graficzne. Wywala dodatkowo acre. Tylko ctrl + alt + delte i restart gry pomaga.
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 16 Marca 2018 -
- 6 odpowiedzi
- 775 wyświetleń
Siema, Wracam z kumplem do projektu postawienia serwera RP na mapie Australia. Niestety nasza osóbka która zajmowała się wdrażaniem pomysłów na mapę się wykruszyła i potrzebujemy następcy naszego nadwornego magika. Czy ktoś miałby z was czas po godzinach żeby pomóc z ogarnianiem serwera? My generalnie się na skryptach i stawianiu samego serwera nie znamy - a żeby się tego nauczyć to lata by były potrzebne i jakieś informatyczne umiejętności. Szukamy kogoś generalnie bardziej do współpracy na stałe. Co by nie było - nie będzie to serwer który będzie jakąkolwiek konkurencją dla ACC - bo inny klimat serwera Oczywiście odnośnie prof…
Ostatnia odpowiedź: Alienzo, 9 Grudnia 2017 -
Arma 3 Sync Problem!
przez BlaKus- 3 odpowiedzi
- 635 wyświetleń
Witam otóż został mi do pobrania tylko plik @AF który waży 267mb.Mam taki problem,że repo zaczeło się wczytywać bardzo długo ( nawet czasami 10 minut) , a gdy się juz wczyta to predkosc pobierania pliku wynosi 3.0 kb/s/. Niewiem co się stało,ponieważ wczoraj jeszcze było normalnie.Może zna ktoś rozwiązanie tego problemu.Będę wdzięczny.Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: BlaKus, 22 Sierpnia 2017 -
Na dev-branchu można testować już nowe zmiany dotyczące samolotów. Na wstępie zaznaczę, że na razie wspierany jest tylko A-164 "Wipeout" czyli futurystyczne A-10. Samoloty otrzymały nowe hitpointy - miejsca, które można uszkodzić lub całkowicie zniszczyć, co może spowodować następujące efekty: wyciek paliwa częściowa lub całkowita utrata ciągu w jednym lub w obydwu z silników uszkodzenie MFD i HUD brak możliwości schowania podwozia po twardym lądowaniu uszkodzenie elementów sterujących samolotu, przez co stracimy częściowo nad nim panowanie (gif) Samoloty bojowe otrzymały też radar (widać go na gif-ie wyżej). I tutaj: Radar można wyłączyć: Dostani…
Ostatnia odpowiedź: Alienzo, 15 Maja 2017 -
- 8 odpowiedzi
- 877 wyświetleń
Po dzisiejszych testach z @scar oraz @Cyrith zgłaszam iż pociski dymne w LM 60 nie działają ponieważ są widoczne tylko dla strzelca. Reszta widzi je jako zwykłe wybuchy o niewielkiej sile. Moja perspektywa: Perspektywa Scara: Pozostałe pociski HE i Flary działają wzorowo.
Ostatnia odpowiedź: Maras, 7 Maja 2017 -
- 3 odpowiedzi
- 464 wyświetleń
Na dzisiejszej misji musiałem wyjść z gry, by móc podpiąć joystick. Po wyjściu okazało się, że nie mogę połączyć się ponownie - mam ten problem od wersji v2.2 ACRE2. Po prostu czasy wczytywania są o wiele dłuższe co możecie sprawdzić sami odpalając ze stoperem w ręku VTS na serwerze z podpiętym @ACRE2 i bez podpiętego. Mniejsza. Po wyjściu łączyłem się 4 razy i tyle samo razy byłem wyrzucany. Po tych próbach zdefragmentowałem na szybko folder z A3. Udało mi się wejść na serwer, ale co widzę? Spectator... No to pytam [m=dagon]a czy jakoś zginąłem przez buga czy co. No ale nie, widzę swoje ciało z moim nickiem nad głową w dodatku. No to ładuję się drugi raz. Znowu sp…
Ostatnia odpowiedź: Black, 5 Grudnia 2016 -
- 0 odpowiedzi
- 472 wyświetleń
Jako że niedługo kończę robić misje na apexie chciałbym się dowiedzieć jaki termin na zapisy pasowałby największej liczbie osób (jeżeli pasuje wam kilka terminów to możecie wybrać więcej niż jedną odpowiedź). Misja w klimatach Narcos czyli walka z kartelem aczkolwiek czasy bardziej współczesne. Przewiduję około 15 slotów ale myślę że mogę kilka dorzucić jeżeli byliby chętni. Zapraszam do udziału w ankiecie. Jeżeli nie będzie wystarczającej liczby chętnych to misja zostanie odłożona na przyszłość.
Ostatnia odpowiedź: negocki, 29 Listopada 2016 -
Cześć Zakładam temat, bo jestem ciekaw jak wy widzicie nadchodzące rozszerzenie do A3. Ankieta to jedno, jeśli macie jakieś przemyślenia lub newsy na temat Apexa to piszcie. Skoro założyłem temat, to wypadało by powiedzieć jak ja to widzę. Nie będę ukrywał nie wytrzymałem - wsiadłem do tego hypetraina i rozszerzenie zamówiłem wczoraj. Czy tydzień po premierze dzień w dzień będziemy męczyli Tanoe? Nie - z dwóch powodów. Po pierwsze pewnie przez pierwsze kilka tygodni BiS będzie łatał znalezione błędy, a po drugie co ważniejsze Apex nie jest przez ACC wymagany do rozgrywki jako must have. O ile nie okaże się, że na Alphie mamy tylko ludzi z Apex'em(w co wątpie…
Ostatnia odpowiedź: Slova, 26 Listopada 2016 -
- 1 obserwujący
- 14 odpowiedzi
- 906 wyświetleń
Pytanie do wszystkich którzy brali udział w misji dzisiaj. Jak dzisiaj było z FPS na misji? Było widać jakąś różnicę w zachowaniu wroga? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: Doman, 10 Października 2016 -
- 1 odpowiedź
- 718 wyświetleń
Witajcie. Otrzymaliśmy zaproszenie na wspólny Jointop z jedną z zagranicznych grup (Nato-TaskForce). Wstępny termin to 21.10 (piątek) - będzie potwierdzony w ciągu kilku dni. Misja to COOP na ok. 60 osób, modset wykorzystujący m.in. RHS. Rozgrywka odbędzie się na mapie Tanoa - obecność na niej oznacza więc wymóg posiadania APEXa. Ponieważ dodatek ten nie jest u nas wymagany i ciężko ocenić mi ile osób na chwile obecną go posiada więc przygotowałem tę drobną ankietę. Pytanie jest proste, czy posiadasz APEXa i czy byłbyś zainteresowany wzięciem udziału w rozgrywce w tym terminie. Liczba głosów ma znaczenie, tak abyśmy otrzymali adekwatną liczbę slotów. Zagłosow…
Ostatnia odpowiedź: Tiberrias, 10 Października 2016 -
Z racji, iż posiadamy własny serwer Epoch'a na którym wspólnie gramy, stwierdziłem, że zdał by się temat do wymiany informacji, co-kto zrobił na serwie. Innymi słowy temat ten jest by mówić "co je moje", wymieniać się informacjami jak np. zbudować sejf i tak dalej. Na start kilka rzeczy od [m=Templar]a: 1. Wziąłem quada z bazy. Jest on w tej chwili na małym wzgórzu koło Łopatino. Cały loot z niego jest w Ifricie w bazie (teraz mamy już dwa takie MRAP'y) 2. W powyższym Ifricie jest też wiadro mojego lootu (to co nie udało mi się wrzucić na kark przed zejściem z serwa). 3. Notka generalna - rozjeżdżanie wroga choć może skuteczne, powoduje, iż cały jego sprzęt znika.…
Ostatnia odpowiedź: Doman, 17 Lipca 2015 -
2nd in Command
przez danielos- 16 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
Chciałem poruszyć ten temat , bo problem jest praktycznie zawsze gdy ginie dowódca operacji. Wg mnie CO i 2nd powinni zawsze planować wszystko lub etami razem tak aby plan ciągle był realizowany nawet po śmierci CO. Powinni przemieszczać się osobnymi pojazdami. 2nd powinien dowodzić drużyną która nie angażuje się w walkę na pierwszej linii i niekoniecznie powinien być zawsze z ALFY. Powinien to być TL ,który ma podobne doświadczenie jak CO i potrafi szybko ogarnąć sytuacje i dowodzenie nad całością ,często w najpomidor styuacjach. Nie powinien przemieszczać się tym samym pojazdem co CO. Wybór kolejności dowodzenia jest u nas bardzo prosty... ALFA ,BRAWO , Charlie ale cz…
Ostatnia odpowiedź: STALKER14, 2 Czerwca 2015 -
- 1 obserwujący
- 12 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
Czas : 12 czerwca 2017 roku. Miejsce : Główna siedziba Ignis Academy w Amsterdamie. Centrum dowodzenia usytuowane w podziemiach IA. Pokój dowodzenia IA. Opis pomieszczenia : Na lewej ścianie znajduje się ogromna interaktywna mapa z informacjami, gdzie aktualnie przebywają siły Ignis Academy, która co jakiś czas jest aktualizowana. Prawa ściana jest cała przeszklona, widać z niej drugie pomieszczenie, pełne stanowisk komputerowych niczym w NASA. W tylnej części pokoju znajduje się ogromne czarne biurko, przy którym siedzi Dyrektor. Przed biurkiem znajdują się dwa skórzane fotele, obrócone skosem do biurka. W pomieszczeniu za biurkiem siedzi Dyrektor, na jednym z foteli…
Ostatnia odpowiedź: Adam, 13 Maja 2015