Opisy i wrażenia z misji + AAR
Opisy, wrażenia, screeny, filmy.
Podfora
-
- 113
- odpowiedzi
-
- Przez Maras,
430 tematów w tym forum
-
- 3 obserwujących
- 433 odpowiedzi
- 88,4tys. wyświetleń
Przepraszam Henk
Ostatnia odpowiedź: Maras, 2 Stycznia -
- 1 odpowiedź
- 5,4tys. wyświetleń
Drodzy reporterzy z pół bitew ACC. - Każda misja powinna być dyskutowana w osobnym wątku. - Nazwa tematu powinna być zgodna z formatem nazewnictwa zapisów, czyli: Nazwa tematu dotyczącego misji z zapisami powinna być zgodna z nazwą odpowiedniego tematu w dziale zapisów Poza tym obowiązuje zdrowy rozsądek i kultura. Łokcie przy sobie, a nikt się na nikogo gniewać nie będzie.
Ostatnia odpowiedź: Sone, 30 Stycznia 2016 -
- 12 odpowiedzi
- 263 wyświetleń
Ostatnia odpowiedź: piotrek, 34 minuty temu -
- 1 obserwujący
- 15 odpowiedzi
- 542 wyświetleń
Jak się podobało? Czegoś brakowało? Jeśli macie coś więcej do dodania o misji lub jej przebiegu to śmiało tutaj piszcie. Dzięki @Alienzo za wzięcie dowodzenia oraz mojemu zespołowi @Black @Zuza @Alfi za fajne zgranie
Ostatnia odpowiedź: piotrek, Piątek o 09:04 -
- 2 odpowiedzi
- 92 wyświetleń
Upodobania, zażalenia i skargi
Ostatnia odpowiedź: STALKER14, Środa o 16:45 -
- 1 obserwujący
- 11 odpowiedzi
- 209 wyświetleń
Operacja " Błyskawica " zakończyła się niepowodzeniem pomimo bohaterskiej walki do samego końca. Screeny, opinie i wrażenia.
Ostatnia odpowiedź: Calc, 13 Stycznia -
- 6 odpowiedzi
- 217 wyświetleń
Zapraszam do podzielenia się opinią na temat misji, wyposażenia, czy ogólnie charakteru scenariusza. Mam nadzieję że wam się podobało, włożyłem w ten scenariusz trochę serca.
Ostatnia odpowiedź: Pba, 12 Stycznia -
- 4 odpowiedzi
- 104 wyświetleń
Wrażenia, zażalenia i opinie
Ostatnia odpowiedź: Blackeye, 12 Stycznia -
[01.09.2020] Green Hell
przez Pba- 3 odpowiedzi
- 115 wyświetleń
Opinie, wrażenia i screeny
Ostatnia odpowiedź: Blackeye, 10 Stycznia -
- 5 odpowiedzi
- 126 wyświetleń
Jak wrażenia na 1 część tej Operacji mam nadzieje ze sie podobała. Dawajcie swoje wrażenia i sugestie jak macie. Tak wiem nie dałem odprawy na mapie (szczerze z czystego lenistwa) musialem zeusem na szybko cos naprawic bo trigger nie wszedl
Ostatnia odpowiedź: Pba, 7 Stycznia -
- 2 obserwujących
- 9 odpowiedzi
- 220 wyświetleń
Jeśli macie jakieś przemyślenia po tym szybkim rozegraniu misji to śmiało piszcie. Faktycznie brakowało jeszcze paru osób, by móc trochę bardziej śmiało podejść do realizacji zadań. Niestety nie udało się zrealizować celu a przeciwnik, którego mieliśmy zaskoczyć wychodząc z ukrycia z rowu rzecznego zareagował pierwszy i błyskawicznie nas oflankował.
Ostatnia odpowiedź: Blackeye, 7 Stycznia -
[28.12.2020] Big Fish
przez Pba- 8 odpowiedzi
- 223 wyświetleń
Opinie, wrażenia i screeny
Ostatnia odpowiedź: Blackeye, 5 Stycznia -
[10.11.2020] Preah Vihear
przez Pba- 7 odpowiedzi
- 235 wyświetleń
Niestety nie udało nam się wykonać zadania. Dowódca zdecydował o odwrocie. Zapraszam do dzielenia się opiniami Dzięki @Stahu za dowodzenie No i pozdrowienia dla " pływającego " Strykera
Ostatnia odpowiedź: Kinkow, 4 Stycznia -
- 3 odpowiedzi
- 143 wyświetleń
Wrażenia, opinie, krytyka techniczna.
Ostatnia odpowiedź: Maras, 27 Grudnia 2020 -
- 4 odpowiedzi
- 205 wyświetleń
Wrażenia i opinie. Dzięki wszystkim za przyjście!
Ostatnia odpowiedź: Black, 22 Grudnia 2020 -
- 1 obserwujący
- 18 odpowiedzi
- 221 wyświetleń
Wyszedł przepotężny fuckup związany z postrzeleniem mnie - doszedłem do wniosku , że nie był to przypadek podjąłem decyzję o likwidacji możliwego zagrożenia w postaci operatorów Wojsk Specjalnego Przeznaczenia. Jeśli komuś zepsułem tym grę to przepraszam, ale mam wrażenie że większość postąpiła by tak samo na moim miejscu
Ostatnia odpowiedź: Piotros, 20 Grudnia 2020 -
[16.02.2020] Metro 1/2
przez Pba- 14 odpowiedzi
- 453 wyświetleń
Zapraszam do postowania swoich opinii Wg. Mnie misja udana, ale krótka. Niestety musiałem ją podzielić, ze względu na oszczędzanie FPS. Stream Houdinego: Stream Templara: Moje dwa screeny:
Ostatnia odpowiedź: Templar, 4 Grudnia 2020 -
- 1 obserwujący
- 6 odpowiedzi
- 217 wyświetleń
Opinie, wrażenia, smutki i szczęścia + screeny. Przytulę każdą opinię na każdy temat jako iż zaczynam dopiero w MM. Mam nadzieję, że się podobało.
Ostatnia odpowiedź: Calc, 2 Grudnia 2020 -
- 1 obserwujący
- 9 odpowiedzi
- 168 wyświetleń
Opinie, wrażenia i screeny. Na przyszłość proszę nie skakać przez drut kolczasty, szczególnie jeśli jest on wyższy od nas
Ostatnia odpowiedź: Maras, 2 Grudnia 2020 -
- 5 odpowiedzi
- 135 wyświetleń
Opisy i wrażenia z misji
Ostatnia odpowiedź: Patriotic, 29 Listopada 2020