Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (30 857 przekierowań)
2 232 tematów w tym forum
-
- 1 odpowiedź
- 494 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Emil] Data urodzenia: [Grudzień, '90] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube, Operacja [CON]Fusion] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Mam dużo wolnego czasu na granie i chcę to robić w doborowym towarzystwie] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Troche pograne, opf dawno dawno temu ale krótko] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się lic…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 21 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 486 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [luty, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Od zawsze chciałem zostać żołnierzem. Myślę, że to mi trochę pozwoli się wczuć.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Prawie nic, ale szybko się uczę] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne g…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 21 Czerwca 2012 -
- 3 odpowiedzi
- 691 wyświetleń
[Zostanie zakupiona w bliskim czasie.] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Tomasz] Data urodzenia: [Czerwiec, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądając Youtube pod kątem filmików z ArmA 2, a dokładniej film z lipca 2011 roku. Coop czterema drużynami. Coś pięknego!] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Od dawien dawna poszukuję gry, która taktyką bije inne na łeb. Okazało się, że to nie gra, tylko drużyna bije na …
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 20 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 571 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Artur Data urodzenia: Kwiecień, 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: Via Youtube oraz z relacji znajomych. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Ponieważ brakuje mi rozgrywki, typowo co-opowej osadzonej w ARMIE. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Pogrywałem swego czasu w ACPL, ale z powodu problemu, którego nikt nie potrafił rozwiązać a dotyczył on spraw technicznych zwią…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 19 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 548 wyświetleń
[tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Patryk] Data urodzenia: [styczeń, '96] Skąd się o nas dowiedziałeś: [z Youtube.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zawsze chciałem poczuć jak to jest na wojnie. Dzięki grze ArmA2 i całej ekipie mam nadzieje będę to mógł poczuć w jak najwyższym stopniu] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Grywałem dużo w OFP, z ArmA zaczynam] Inne grupy, których jestem/byłem czło…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 19 Czerwca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 553 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Arkadiusz] Data urodzenia: [Lipiec, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Fascynacja grą COOP w czasach wojny] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Arma już jakieś Pół roku , w OFP Dragon Rising grałem dość długo (Jakiś koleś stawiał swojego dedyka i pykaliśmy w 40 osób, ale wszystko się posypało jak wyjechał)] Inne grupy,…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 18 Czerwca 2012 -
- 5 odpowiedzi
- 741 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [igor] Data urodzenia: [28.05.1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się wasz styl rozgrywki. Chciałbym wziąć udział w tak realistycznej rozgrywce jaką prowadzicie ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Arma II , Arma II Operation Arrowhead] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Os…
Ostatnia odpowiedź: KaRV, 14 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 883 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kuba] Data urodzenia: [styczeń, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [za pośrednictwem YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się wasz styl gry , zaangażowanie .] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [ok. 3 miesiące [ARMA 2 / OA] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: [ok 2/3 lata w trybie CO-OP , oprócz tego od 8 lat gram w różnego typu FPS (2 krotnie byłem w reprezentacji polski w…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 12 Czerwca 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 814 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Mateusz] Data urodzenia: [05, 1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się wasz styl rozgrywki. Bardzo lubie też pracy drużynową oraz realistyczne gry. W Armie zawsze brakowało mi dobrej grupy do rozgrywki] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Arma : Armed Assault , Arma II , Arma II Operation Arrowhead] Inne gru…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 10 Czerwca 2012 -
- 3 odpowiedzi
- 653 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Marcin] Data urodzenia: [03.01.1992] Skąd się o nas dowiedziałeś: [To było tak dawno temu,że już nie pamiętam.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [słyszałem wiele dobrego na temat społeczności ACC dodatkowo w waszych filmikach zobaczyłem klimat jaki panuje w grze , oraz wysoki poziom rozgrywki i chciałbym stać się częścią waszej grupy .] Doświadczenie z serią OFP/Arm…
Ostatnia odpowiedź: Finarfin, 9 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 563 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Lipiec,1998r.] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od znajomego] Dlaczego chcesz do nas dołączyć? Chcę do was dołączyć, ponieważ, uwielbiam gry tego typu, a w takie gry się najlepiej gra na Multi, oraz was akurat mi poleciła jedna osoba z Armagame.pl Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [...] OFP Resistance, OFP Dragon Rising, OFP Red River, Armed…
Ostatnia odpowiedź: Red, 9 Czerwca 2012 -
- 8 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Anna Data urodzenia: kwiecień 1991 Skąd się o nas dowiedziałeś: od skaut'a Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: ze względu na klimat i dobra zabawę którą da się zauważyć w każdym waszym filmie na yt Doświadczenie z serią OFP/ArmA: brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ponad 4 lata z counter strike source kilka starć z cs 1.6 call of du…
Ostatnia odpowiedź: towarzysz, 8 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 460 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAk] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Piotr] Data urodzenia: [02.1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: [szukałem w necie jakiegoś fajnego symulatora wojska , i natrafiłem na ta grę. Później "szukaj" na YT i znalazłem was ,następnie postanowiłem napisać podanie.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Jesteście według mnie , najfajniejszą i najciekawszą polska grupą od tej gry.] Doświadczenie z…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 8 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 625 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Mateusz] Data urodzenia: [Wrzesień 1992] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przypadkiem, szukając jakichś informacji odnośnie @dayz, wyszukiwarka pokierowała mnie do wątku na tym forum. Ogólnie o tego typu grupach w armie słyszałem już wcześniej, ale nie zagłębiałem się wcześniej dokładnie co gdzie i jak.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Już od dłuższego czasu chciałem …
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 7 Czerwca 2012 -
- 7 odpowiedzi
- 845 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Krzysztof] Data urodzenia: [23 Lipca, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Google, youtube.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podobały mi się filmiki na youtube, cenie sobie miłą atmosferę i dojrzałe podejście do gry. Podoba mi się dyscyplina w grupie i oryginalne podejście do rozrywki (nacisk na realność), którego tak brakuje w innych grach.] Doświadczenie z serią OFP…
Ostatnia odpowiedź: Wilczek, 4 Czerwca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 676 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Damian Data urodzenia: Lipiec 1989 Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube, google Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: 1. Klimat - spędziłem kilka wieczorów przy filmikach ACC i bawiłem się lepiej niż przy nie których filmach z ekranów o tematyce wojennej, szczególnie komunikacja sprawia iż gra się staje bardzo realna co cenie szczególnie. 2. Dyscyplina i organizacja - bardzo pr…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 2 Czerwca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 685 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Kamil Data urodzenia: [Kwiecień, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Z youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Może niektórzy mnie pamiętają. Uczestniczyłem w kilku misjach przed wakacjami. Niestety mój internet i brak czasu(w wakacje mnie w Polsce nie było) uniemożliwiały mi częste granie. Ostatnią misją w jakiej byłem to ta na …
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 31 Maja 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 630 wyświetleń
[Oczywiście!] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Oczywiście!] Posiadam mikrofon [Oczywiście!] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Oczywiście!] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Kamil, Marian i Krzysztof. Data urodzenia: 16 Kwiecień 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: YouTube - film o największym CO-OP'ie oraz forum z opiniami o takich jak i innych grupach Army. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Chciałbym poczuć lekki smak wojny, oglądając filmy z serwisu YouTube bardzo zachęciliście mnie do pogrania…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 31 Maja 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 540 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Kajetan] Data urodzenia: [kwiecień, 1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Po filmach na youtube ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ kupiłem tą piękną jakże grywalną grę i swoją przygodę wole zacząć z dobrze wczuwającą się w rozgrywkę ekipą.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Tylko singleplayer, ale mam chcę pograć z waszą ekipą] Inne grupy, których jest…
Ostatnia odpowiedź: Jachu, 31 Maja 2012 -
Rekrut khaled
przez khaled- 1 odpowiedź
- 554 wyświetleń
[tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [khaled] Data urodzenia: [08, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [filmiki z youtube uzytkownik raider101a] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bo macie fajna ekipe] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [flash point -arma2Free......] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespo…
Ostatnia odpowiedź: Jachu, 28 Maja 2012