Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (30 534 przekierowań)
2 225 tematów w tym forum
-
- 1 odpowiedź
- 1,5tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Jakub] Data urodzenia: [Luty, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bo lubię grać zespołowo i lubię Wasz styl gry.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [brak] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o grac…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 7 Sierpnia 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 1,8tys. wyświetleń
[jest to ArmA II + OA? jeśli tak to posiadam narazie podstawkę, OA kupię] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Rafał] Data urodzenia: [sierpień, 1988] Skąd się o nas dowiedziałeś: [filmy z youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [podoba mi się styl odbywanych rozgrywek i profesjonalizm] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [jak na ten czas małe] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się li…
Ostatnia odpowiedź: Cichy_1988, 6 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,6tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Patryk] Data urodzenia: [Marzec 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się gra zespołowa i bardzo podoba mi się wasz styl gry] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [brak] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkos…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 5 Sierpnia 2011 -
- 0 odpowiedzi
- 1,5tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Marcin] Data urodzenia: [Lipiec 1988] Skąd się o nas dowiedziałeś: [film na YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [podoba mi się wasza współpraca zespołowa komunikatywność] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Jestem fanem posiadam wszystkie części ArmA jak i Operation Flashpoint] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie bylem członkiem żadnej grupy lecz g…
Ostatnia odpowiedź: SZTAF1988, 3 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,7tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Adrian] Data urodzenia: [styczeń, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube, forum ls-rp.net] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się sposób w jaki gracie, filmy pokazywane na youtube bardzo mi się spodobały i dlatego chciałbym pograć razem z wami. Do tego kilku kolegów z w/w forum poleciło mi ten serwer.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [brak] …
Ostatnia odpowiedź: Razor, 28 Lipca 2011