trawa 91 Napisano 9 Luty (edytowane) ------------------------------------------------------------------------------ @Darkan @scar @Suszkow @Ariel @BOBIK @Logan Edytowane sobota o 14:00 przez trawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scar 74 Napisano 9 Luty Ja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trawa 91 Napisano 9 Luty Ja jak co będę tak czy siak na TS, fajnie by było jakby ktoś się jeszcze wypowiedział:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkan 39 Napisano 9 Luty Mnie nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trawa 91 Napisano 10 Luty Sorki Panowie sprawa rodzinna niestety odpadam, tzn. SPOTKANIE ODWOŁANE. @Darkan @scar @Suszkow @Ariel @BOBIK @Logan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scar 74 Napisano 10 Luty OK, dzięki za wcześniejsze info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trawa 91 Napisano sobota o 13:59 nowe: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach