Sone 951 Napisano 27 Czerwiec Szkolenie pilotażu śmigłowców, spotkanie IV. Tym razem zapraszam także zainteresowanych działaniami powietrznodesantowymi. Osoby, które uczestniczyły w spotkaniu I./II./III, rozpoczynają szkolenie po zakończeniu części teoretycznej, o godz. 17:00. ----------------------- Temat: - część teoretyczna (g. 16:30 - podstawy mechaniki działania śmigłowców), - część praktyczna: manewry, ćwiczenia doskonalące, - obsługa lin holowniczych i przewożenie ładunków, obsługa lin zjazdowych, - obsługa uzbrojenia (opcjonalnie, w zależności od czasu). Kiedy: - sobota 29.06.2019, godz. 16:30 Gdzie: - kanał TS Alpha, serwer Alpha/Testowy Zapisy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sone 951 Napisano 14 Wrzesień Czas najwyższy na trening/szkolenie. Czy są nowi chętni na naukę od podstaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Templar 521 Napisano 14 Wrzesień Jam jest chętny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Houdini 23 Napisano 14 Wrzesień Ja też zależy od terminu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pba 93 Napisano 15 Wrzesień Jeśli termin będzie ok to ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiazdek 2 Napisano 15 Wrzesień Jeśli jakiś sobotni wieczór to jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Templar 521 Napisano 16 Wrzesień Jeżeli chodzi o mnie to poniedziałek-czwartek po 1730hrs. Niestety u mnie weekendy odpadają bo pracuje... 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterNova 11 Napisano 20 Październik Zainteresowany szkoleniem samolotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetris 2 Napisano 2 Listopad Zainteresowany szkoleniem Latania Helikopterami/Samolotami i innymi cudzeńkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pba 93 Napisano 2 Listopad Zainteresowany szkoleniem lataniem wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Houdini 23 Napisano 2 Listopad Ponawiam zainteresowany szkoleniem latania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sone 951 Napisano 10 Listopad Tym razem zapraszam wszystkich niezależnie od preferencji, chętnych na samoloty również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sone 951 Napisano 4 Grudzień Ze względu na zmiany w moim kalendarzu, a i wasze zainteresowanie terminami innymi niż soboty, tym razem zapraszam na piątek 6-go XII (uwaga, za dwa dni). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach