Stahu Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja Miał ktoś może podobne komunikaty podczas uruchamiania naszego htmla drugo-wojennego "Arma_3_Preset_ACC_IIWW_2022_V1.html"? Miałem to wczoraj i normalnie wszedłem na misję, ale to nie wygląda poprawnie. To podczas ładowania gry: Po włączeniu i przejściu do menu gry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Patriotic Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja Pierwszy błąd wyskakuje z powodu zależności, które są w ACC misc. Nie powoduje problemów - możliwe, że zostanie rozdzielony na misc do paczki podstawowej i ww2 za jakiś czas. Drugi błąd to nwm, ale całe życie różne mody takie wywalają, nawet nie czytam ich już póki arma działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Koxxus Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja (edytowane) Błąd pierwszy sugeruje, że wywołuje się config Tier1_BettIR_cfg który nie ma configu wymaganego RHSUSF_main. Myślę że podpięty jest mod BettrIR, czy też T1W, bądź jest coś dotyczącego ww. modów dodane w innym modzie, co powoduje istnienie babola. Drugi mod to coś deko innego, ale sam muszę się wczytać. Edytowane 19 Maja przez Koxxus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miał ktoś może podobne komunikaty podczas uruchamiania naszego htmla drugo-wojennego "Arma_3_Preset_ACC_IIWW_2022_V1.html"? Miałem to wczoraj i normalnie wszedłem na misję, ale to nie wygląda poprawnie.
To podczas ładowania gry:
Po włączeniu i przejściu do menu gry: