Chlebek Napisano 6 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2024 Imię: a na ch*j wam to, Marcin Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 2001.01.01 Którą wersję Army posiadasz?: Arma 3 Apex Wiem o ACC dzięki: internet Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: The Forsaken Battalion, Brothers in Arms Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: Name it, I probably played it. Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: nudy Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Piechota Coś o mnie: idk chef, prawie 2k godzin w armie Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriotic Napisano 6 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2024 15 minut temu, Chlebek napisał: Imię: a na ch*j wam to, Marcin W sumie racja. Ty też nam na ch*j. Nie potrzebujemy tu chamstwa i wieśniactwa. Podanie odrzucone, nie zapraszamy ponownie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...