Sybi Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Imię: Bartosz Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 2006.02.01 Którą wersję Army posiadasz?: ArmA 3 Wiem o ACC dzięki: FB Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: brak Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: Początkujący Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: Gra w takiej społeczności jest bardzo ciekawa. Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Piechota, Jednostki specjalne, Jednostki pancerne Coś o mnie: Interesuje się militariami. Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calc Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Czołem @Sybi! Kolejnym krokiem twojej rekrutacji jest odbycie rozmowy z Kwatermistrzem. W celu przeprowadzenia rozmowy zapraszamy na nasz TeamSpeak 3. Skontaktuj się z @Blazis, @Calc, bądź @Miczyk. są oni oznaczeni na TS taką ikoną: W razie nieobecności kwatermistrzów możesz się zgłosić do dowolnego członka administracji oznaczonego ikoną: >>>> Pobierz program TeamSpeak 3<<<< a następnie: >>>> Połącz się z naszym serwerem TeamSpeak 3<<<< Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda! >>>>Link do serwera Discord<<<< Do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...