pustelnik Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Imię: Szymon Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 2024.09.08 Którą wersję Army posiadasz?: ArmA 3 Wiem o ACC dzięki: ((Rok urodzenia to 13.06.2007. Zrobiłem to tutaj bo na telefonie musiałbym klikać z 10 minut a zmęczony jestem.)) Wiem dzięki ogłoszeniu na steam Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: Klan ZBP przegrałem tam ok 250 godzin Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: War thunder sporo czasu, gram od 2018, Arma 3 zacząłem po wakacjach rok temu to udalo pograć w klanie jak i antistasi z kolegami, gmod serwery swrp, army RP ponad 600 godzin, gry strategiczne takie jak każda seria MOW, oraz hoi4. Oraz najbardziej przydatniejsza gra taktyczna do teraźniejszych konfliktów zbrojnych... Mount and Blade warband Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: Zostałem wywalony z poprzedniego klanu z powodu "braku aktywności" ogłosiłem to że na razie przejadła mi się Arma, lecz mnie wyrzucili, po tym jak spytałem się czy mogę dołączyć bo chce poprawić aktywność to po tygodniu mnie wywalili bo zagrałem tylko jeden scenariusz, a to przez to że miałem wyjazd Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Jednostki specjalne, Samoloty i myśliwce Coś o mnie: Jestem z opolskiego, interesuje się motorami, boksem oraz treningami siłowymi. Czasami lubię sobie poczytać, na ogół jestem spokojnym człowiekiem i lubię medytować. Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calc Napisano 8 Września Udostępnij Napisano 8 Września Czołem @pustelnik! Kolejnym krokiem twojej rekrutacji jest odbycie rozmowy z Kwatermistrzem. W celu przeprowadzenia rozmowy zapraszamy na nasz TeamSpeak 3. Skontaktuj się z @Blazis, @Calc, @Miczyk, bądź @Valdrigar. są oni oznaczeni na TS taką ikoną: W razie nieobecności kwatermistrzów możesz się zgłosić do dowolnego członka administracji oznaczonego ikoną: >>>> Pobierz program TeamSpeak 3<<<< a następnie: >>>> Połącz się z naszym serwerem TeamSpeak 3<<<< Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda! >>>>Link do serwera Discord<<<< Do usłyszenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...