Wiercik Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Konrad Data urodzenia: [Październik, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [forum ArmaCenter] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Oczywiście chciałbym zagrać w większej ilości osób oraz poznać nowych ludzi] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Arma II+OA od ponad roku] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) [Klanowo w Battlefield 2, Project Reality, Battlefield Bad Company 2 ( lider klanu ), American Army 3 Dowódca Operacji Dowódca Drużyny Dowódca/Kierowca/Strzelec Pojazdów opancerzonych Snajper KM Pilot/strzelec śmigłowców szturmowych Pilot śmigłowców transportowych] Osoba polecająca: [Wcis, Szopman, Gieroj] Coś o sobie: [interesuję się militarią, 2 wojna światową, trochę lotnictwem. Chcę pójść do wojska a po nim do policji wdać się w ślady wujka ]
tomeek Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam kiedy będziesz gotowy (mody) zgłoś się do mnie na TS lub na forum.