Skocz do zawartości
Tomy

Formularz rekruatcyjny - Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations

[TAK] Posiadam mikrofon

[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC

[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki

Imię:

[Tomasz]

Data urodzenia:

[Grudzień, 1977]

Skąd się o nas dowiedziałeś:

[Wujek Google a dalej to już poszło :)]

Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:

[Ciągnie mnie do pełnej gry zespołowej wykorzystującej pełne zasoby sprzętu i opcji interaktywnej nawigacji oraz komunikacji. Dosyć już "pseudo-fajnych" shooterów w stylu Rambo powalającego jedną rakietą pluton żołnierzy przeciwnika. Po zachowaniu i stylu gry jaki przedstawiacie na swoich filmach uważam, że trafiłem tu w dziesiątkę!]

Doświadczenie z serią OFP/ArmA:

[Od 2003 roku związany ze sceną battlefield.pl - moderator i spory wkład w forum. Były członek SPQR, kilka meczy CB, gra głównie for fun z ekipą wspaniałych ludzi. Obecnie emerytura, bez specjalnych kokosów ale sentyment pozostał.

Od niemalże początków obcowania z komputerami zapatrzony w gry nawiązujące do WWII oraz Modern Warfare (w tym wszelkie symulatory lotu). Dodatkowo w ramach hobby jestem codziennym spotterem pobliskiego poligonu w Nadarzycach http://forum.krzesiny.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=1792 w ramach członkostwa Lotniczego Forum Lotnictwa 31 BLT w Krzesinach, gdzie staram się szczegółowo przekazywać aktywność na poligonie.

Od kwietnia wspólnie z przyjaciółmi upajamy się do późnych godzin nocnych próbując sił w prywatnych misjach Arma2. Mając doświadczenie w grze zespołowej liczę na świetną atmosferę i miłą zabawę oczekując zrozumienia bądź co bądź dla żółtodzioba w tak wysokim stopniu realizmu jaką prezentuje gra Arma2. Na codzień mocno zapracowany ojciec wspaniałego 12 letniego syna i mąż cudownej małżonki. Nie oczekuję natychmiastowego powołania na pierwszą linię frontu - szukam po prostu miejsca do wspólnej od czasu do czasu weekendowej zabawy (piątki i soboty po godz. 20.00) jako formy wirtualnego relaksu od spraw życia codziennego.

Jeśli spełniłbym warunki szkolenie podstawowego to miło byłoby móc skorzystać z zasobów serwera ACC.

Z czasem pragnąłbym przejść szkolenie pilotażowe.]

Osoba polecająca:

[brak]

Coś o sobie:

[jak powyżej w całej rozciągłości]

Napisano

Witam Tomy. Zgłoś się do kwatermistrza tomka w sprawach organizacyjnych i dzisiaj (tj. 30.08) o godz. 16:00 jest szkolenie dla nowicjuszy. Możesz spróbować przyjść i się przeszkolić. Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko.

Napisano

Witaj tomy. Pościągaj wszystkie mody potrzebne do gry na naszym serwerze za pomocą SixUptader. Wbijaj na naszego Team Speak'a w razie gdybyś miał jakieś problemy.

Dziękuję za miłe przyjęcie. Wszystko mam już przygotowane, jak uporam się z zawodowymi obowiązkami w wolnej chwili dopiszę swój acces do szkoleń.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...