Axan Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 [tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Fryderyk (wiem że fajne) Data urodzenia: Listopad 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube, Znajomi Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Lubię realizm w grach, teamwork, Znajomi. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) REF, SZ, 4pp, ( M&B warband), CoD 2 , COD:MW, (cod 2 gram nadal ) Osoba polecająca: [Chidori] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) Słucham większości odmian rocka i metalu. Gram we wszystko oprócz zręcznościówek i sportowych w tych ostatnich nie widzę nic specjalnego. Mieszkam w Wielkopolsce, dokładniej w Kościanie. Moim ulubionym gatunkiem gier jest RPG. Lubię czytać książki, moim ulubionym autorem jest Jeffrey Archer.
Spitfire Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Witaj. Jak już zainstalujesz wymagane przez nas mody to zgłoś się do mnie na pw. to ustalimy termin szkolenia