duraj Napisano 17 Stycznia 2012 Napisano 17 Stycznia 2012 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Maciej] Data urodzenia: [lipiec, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [poprzez youtube przegladajac polskie mody do arma] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Wasz styl gry przypadl mi do gustu, bardzo interesuje mnie ten symulator pola walki, chce z niego wyciagnac jak najwiecej, i mam nadzieje ze wiedza zdobyta u was pomoze troche w przyszlosci, interesuje sie militaria, no i chce milo spedzac czas w gronie ludzi, ktorzy maja 1 pasje ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Operation Flashpoint,Arma,Arma 2] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Gralem w wielu klanach w mohaa oraz moh airborne, z tych i innych klanow w roznych grach wyciagnelem duzo wniaskow ze bez wspolpracy nie ma pozytywnego rezultatu.) [...] Osoba polecająca: [bRAK] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) [swoja przyszlosc wiaze z lotnictwem, mam zamiar udac sie do szkoly w deblinie, interesuje sie militaria, naleze do grupy rekonstrukcyjnej 25. Brygady Kawalerii Powietrznej.Bardzo lubie pierogo ruskie no i to chyba tyle] pozdrawiam
Spitfire Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Witaj Zainstaluj wymagane przez nas mody i zgłoś się do mnie przez PW. W razie problemów wpadnij na nasz serwer TS3 i poproś kogoś o pomoc ( a na pewno ktoś pomoże:) )
Nextor Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Witaj Powodzenia z Dęblinem ! Mnie niestety nie było dane się tam uczyć, jestem zbyt wysoki...
NOON Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Witaj Powodzenia z Dęblinem ! Mnie niestety nie było dane się tam uczyć, jestem zbyt wysoki... ...kiedyś, jakiś mundurowy powiedział mi to samo. :-)
duraj Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Napisano 20 Stycznia 2012 czy moze ktos mi podac haslo do ts i pomoc z zainstalowaniem modow????
Razor Napisano 20 Stycznia 2012 Napisano 20 Stycznia 2012 Hasło do TS jest takie samo jak na serwer, jest ono widoczne dla osób zalogowanych tutaj