TroubleMaster122 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[Miłosz]Data urodzenia:[Październik 1996]Skąd się o nas dowiedziałeś:[Koledzy, YouTube, ArmA]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[uwielobiam zorganizowane akcje, współpracę, poznawanie nowych rzeczy]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Gram z kolegami ok. 1,5 roku różne coopy]Innegrupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy.Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej itakie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[Klan w Wolfenstein Enemy Territory "|AA|", Klan w ArmA 2 ]Osoba polecająca:[Nikt]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[stawiam na komunikację, ogarnięcie, profesjonalizm. Lubię gry, filmy wojenne. Lubię rozmawiać na ich temat. Interesuję się informatyką, muzyką(DJ i początkujący producent) ]
Tiberrias Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACCNajwyraźniej nie za bardzo. Podanie odrzucone. Zapraszamy za kilka miesięcy.