Sebaz Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywkiImię:[sebastian]Data urodzenia:[Październik, 1998]Skąd się o nas dowiedziałeś:[Przeglądając Youtube]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Chciałbym pograć w coś taktycznego, tym bardziej że interesują mnie militaria.]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Małe]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[brak]Osoba polecająca:[brak]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[Jestem rekonstruktorem 75th Ranger Regiment z przełomu XX/XXI wieku, należe do grupy Airsoftowej. Oczekuję miłej rozgrywki multiplayer ] 1
Jules Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Witaj Sebaz, dzięki za zgłoszenie, ale nie zapoznałeś się z regulaminem. Nie spełniasz wymagań regulaminu dot. wieku: Wymagany wiek 17+, Twój nick musi być "normalny" i łatwy do wywołania. Niedopuszczalne są nicki niedojrzałe i niewymawialne, lub zapisane językiem tzw. "dzieci neostrady".
Jules Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Zapraszamy za kilka lat Temat zamknięty, jeżeli uważasz że powinien zostać otwarty, skontaktuj się z Moderatorem.