nestii Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 [tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[tak] Posiadam mikrofon[tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[Piotrek]Data urodzenia:1999Skąd się o nas dowiedziałeś:[Z filmów na YouTube]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Od dłuższego czasu gram w Arme i chciały bym się dowiedzieć co nieco ]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Ok 6 mies. nie licząc Arma 2 free]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[Mercury Rising w grze bf3]Osoba polecająca:[nikt]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[interesuje się muzyką i grami komputerowymi. Lubię taktyczną rozgrywkę, ale teraz ciężko znaleźć osoby które traktują grę dość poważnie] 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wodny Napisano 14 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 14 Kwietnia 2013 Witaj nestii, niestety nie spełniasz jednego z podstawowych wymogów uczestniczenia w naszych rozgrywkach tj. jesteś jeszcze za młody. Nie martw się czas płynie szybko, a lata przemijają i zanim się obejrzysz skończysz 17 lat by móc wreszcie z nami zagrać. Skup się na szkole oraz rozwijaj swoje umiejętności by móc pochwalić się czymś przed dziewczynami (nawet nie jesteś jeszcze świadom jak to pomaga w zdobywaniu serc wybranek). Idzie Wiosna, coraz cieplej będzie na dworze i szkoda zmarnować ten czas siedząc przed komputerem przez 4 godziny obserwując perymetr. Pozdrawiam, wodny 12