wiedzminpl8 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) [] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[] Posiadam mikrofon[] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[Krzysiek]Data urodzenia:[Kwiecień, 1998]Skąd się o nas dowiedziałeś:[szukałem na internecie polskich stron o Armie]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Pragnę poznać wszelkie taktyki w Armie. Chcę umieć grać jak najlepiej oraz wspierać kompanów jak tylko mogę.]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Przez prawie pół roku grałem w DayZ, lecz ostatnio zainteresowała mnie sama arma i jej zawartość.]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[Kilka klanów Combat Arms, gram jeszcze ze znajomymi w Battlefielda 3]Osoba polecająca:[brak]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[Od kilku miesięcy uczę się grać na gitarze klasycznej by w przyszłości przejść na elektryczną.Zdarza mi się, że udajemy z kolegami żołnierzy na podwórku (oczywiście starając sięzachowywać realia ). Grywam głównie w gry typu FPS ale i RPG się zdarzają.] P.S. Dopiero teraz dowiedziałem się,że do gry potrzeba 16 lat a chyba nie mogę skasować posta więc proszę o skasowanie go.Do zobaczenia za rok ;_; Edytowane 11 Czerwca 2013 przez wiedzminpl8
Jimmy Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Zamykam Do Zobaczenia Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Jimmy