Arch Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywkiImię:DawidData urodzenia:28.10.1991Skąd się o nas dowiedziałeś:Przeglądając strony poświęcone grze oraz z filmików w sieci.Dlaczego chcesz do nas dołączyć?Zainteresowany jestem aktywnym uczestnictwem w rozgrywkach z sympatyczną grupa osób zainteresowanych militariami.Doświadczenie z serią OFP/ArmA:Arma 2.Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[brak]Osoba polecająca:[brak]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )Interesuje sie militariami a zwłaszcza zafascynowała mnie Arma jako, że chciałbym spędzić dłuższy czas w miłym towarzystwie i w wyjątkowym klimacie. Edytowane 15 Lipca 2013 przez Arch