Kornilov Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię:[Paweł] Data urodzenia:[styczeń, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś:[Google.pl, szukając klanu nadal prowadzącego działalność trafiłem na was] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Mój poprzedni ArmA Team się posypał i nie ma konkretnej ekipy] Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Parę miesięcy gry w Arme II Free z w/w drużyną, mam też małe doświadczenie w zabawie edytorem] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[ jw. ] Osoba polecająca:[bRAK] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[Pracuje i studiuję geodezję w Krakowie, nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem militariów ale Arma ma swój klimacik interesuje się polską Ekstraklasą i jestem fanem Wisły] Edytowane 28 Lipca 2013 przez Kierownik
Kornilov Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Kornilov ujdzie ? Edytowane 28 Lipca 2013 przez Kierownik