SajmoN Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[Oskar]Data urodzenia:[08,1994]Skąd się o nas dowiedziałeś:[Od znajomych]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Ponieważ mam ochotę zagrać w tak dużego coopa,myślę że jest to fajna zabawa i miłe doświadczenie]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[W Arme 2 OA gram od ponad roku,gram w różne tryby gry(DayZ,Wasteland.]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[Wraz z klanem TAS miałem przyjemność grać w coopie w takie gry jak: Arma2OA,BF3,CsGO,DayZ]Osoba polecająca:[brak]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[interesuje się wszystkim co jest związane z wojskiem.Po za tym że gram na komputerze, uczestniczę w grach typu ASG.Oczekuje miłej atmosfery, fajnej zabawy.] Edytowane 30 Lipca 2013 przez Renegat
Jules Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Ja bym raczej stwierdził że kandydat jednak NIE zapoznał się z regulaminem.
SajmoN Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Co masz na myśli mówiąc prostszy?? I wiem po czym sądzisz że się nie zapoznałem z regulaminem dla mnie ten nick jest prosty, ale jeżeli sprawia problem zmienię. Edytowane 30 Lipca 2013 przez Renekad
SajmoN Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 A jeżeli pozbyłbym się 3 to dalej było to trudne w wymowie, pomoc w odczytaniu(Renekad)
SajmoN Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Spoko mi tam pasuje zaraz wszystko pozmieniam z góry dzięki.