Finyr Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Imię:[bartłomiej]Data urodzenia:[08 marzec 1995 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Rubaszne Rabarbary [RR-Team]. Shepherds Gaming Revolution [sGR].]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Arma 2 + Dayz.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[szukam grupy, dzięki której mógłbym się czegoś nauczyć i spędzić miło wolny czas.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota, Jednostki specjalne]Coś o mnie:[Jestem Bartek, mam 18 lat, jak na razie wciąż się uczę. Ostatnio postanowiłem wrócić do Army i dowiedziałem się o waszym teamie. A tak po za tym to lubię szybkie samochody, tanie alkohola i heroinę (okazyjnie, nie jestem ćpunem).]Osoba polecająca : Shepard Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. laxentis Napisano 26 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 26 Listopada 2013 Zgodnie z art.art. 20. pkt. 1.; 68. oraz mając na uwadze art. 5. pkt. 2. ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu narkomanii nie pozostaje mi nic innego, jak wlepić bana. Przy okazji zacytuję treść art. 62. pkt. 1. tejże ustawy: Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 12