Czesiek Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Imię: [Eryk] Data urodzenia: [16 styczeń 1997 - 01:00] Chcę grać z ACC w: [ArmA 2: CO] Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [Potrafie latac smigłowcem strzelac z snajperek, jednym słowem wszystko xd] Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Grałem juz w klanie 4 razy w Arma II OA] Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [Z wszystkich tematów oraz postów wynika ze jest u was miła atmosfera,wrażenie itp..] Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Śmigłowce bojowe] Coś o mnie: [Mam na imie Eryk urodziłem sie 1997 roku,lubie grac w piłke oraz w gry komputerowe] Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Loki
Loki Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. Zapraszamy za miesiac Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Loki