gryzon316 Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 Imię:[Jakub]Data urodzenia:[12 wrzesień 1997 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[To jest pierwsza grupa w ArmA w której mam zamiar grać]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[brak]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Chciałbym nauczyć się pracy w dużym zespole]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[Jestem tancerzem, uczniem pierwszej klasy Liceum Ogólnokształcącego. Jest we mnie dużo radości, lubię dzielić się nią z innymi. Interesuję się również militariami i chciałbym spróbować jak to jest pracować w dużej grupie/oddziale/brygadzie]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Loki Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. Podanie odrzucone Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Loki