CroSSerPL Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 Imię:[Maciej]Data urodzenia:[12 sierpień 2014 - 03:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Jedyny mój kontakt z wojną to gry Call of Duty oraz Battlefield Ale jeśli chodzi o grę zespołową, to uwielbiam COOPy.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[ArmA jeszcze nawet nie włączyłem Mam nadzieję, że wszystkiego się nauczę u Was. Jedyny symulator w jaki grałem to Surgeon Simulator 2013 i Euro Truck Simulator 2, ale nie wiem czy to się liczy ]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[uwielbiam współpracę oraz militaria, zafascynował mnie wasz materiał z akcji na YouTube, chciał bym się poczuć z wami jak na wojnie ]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Nie wiem, lub nie mam pewności]Coś o mnie:[Mam na imię Maciek Mam 16 lat i uczęszczam do technikum na kierunek informatyczny. Uwielbiam gry komputerowe, a zwłaszcza wojenne. Jestem komunikatywny i lubię współpracować, szybko zapoznaje się wśród nowych ludzi. Mam nadzieję, że zostanę do was przyjęty. ]Osoba polecająca : Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Loki Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. Podanie odrzucone