Malyaciej Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Imię: [Maciej]Data urodzenia: [22 luty 1999 - 08:23]Chcę grać z ACC w: [ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [COSA Special Forces (2 miesiące rekrut) Opanowane ACRE i ACE.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Red Orchestra 2 kilkanaście godzin i ponad 20 w Arma 2]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [W poprzedniej grupie nie powiodło mi się i teraz chciałbym próbować sił w waszej grupie.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Jednostki specjalne]Coś o mnie: [Nazywam się Maciej. Mam 15 lat. Interesuje się militariami, ASG i grami MOBA. Mieszkam w województwie Lubelskim.]Osoba polecająca : Nie podanoKliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Loki Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. + kłamstwo przy poprzednim podaniu podanie odrzucone Edytowane 22 Lutego 2014 przez Loki