SilentShadow Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Imię:[Dominik]Data urodzenia:[11 maj 1999 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Jestem byłym klanowiczem z gry Battlefield 4 klan ten nazywa się Elita Polska [EPOL].]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Mam przegrane 58h w Armę 3, 169h w Battlefield 4 i podobnie w Battlefield 3. O CoD-ach nie wspominam, długo by wymieniać może z 700h przegranych by się uzbierało.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Chcę grać w Coop ARMY 3 i po prostu lubię zgrywać się z jakimiś ludźmi żeby sobie popykać. Jestem tego pewien, że utrzymujecie wojskowy klimat podczas gry, więc też dlatego.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[Mam na imię Dominik. Mam prawie 15lat (jestem po mutacji). Mieszkam w województwie Wielkopolskim niedaleko Poznania w miejscowości Wolsztyn. Lubię grać na komputerzę oraz w piłkę ręczną.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Nasz regulamin jasno określa minimalny wiek jako 17 lat, zapraszamy za 2 lata!REGULAMINPS. Nick byłby do zmiany!