BlackPL Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Imię:[Piotr]Data urodzenia:[23 styczeń 1998 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[umiejętności gry zespołowej są u mnie bardzo dobre potrafię się słuchać oraz bardzo starannie wykonać swój cel wcześniej należałem do klanu który takowej współpracy wymagał niestety ten klan już nie istnieje z powodu samej gry w której jest wiele hackerów .]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[W samą Arme gram nie długo ale już ogarniam wcześniej grałem w bardzo podobne gry które wymagały myślenia i taktyki .]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Ponieważ bardzo lubię klimaty wojskowe i bardzo mi się podoba wasza współpraca .]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota, Jednostki specjalne]Coś o mnie:[Jestem chłopakiem który ma 16 lat już nie długo 17 interesuje się wojskiem należę do organizacji para militarnej umiem wiele wojskowych taktyk . Lubie gry komputerowe najbardziej o tematyce wojskowej .]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 7 Grudnia 2014 Napisano 7 Grudnia 2014 Podanie odrzucone. Minimalny wiek to 17 lat. Do usłyszenia za półtora miesiąca. PS. Profil nieuzupełniony oraz zgłoszenie nie wysłane.