Elf Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Imię:[Daniel]Data urodzenia:[25 styczeń 1991 - 23:19]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Dla mnie jest to priotytet. Myślę że właśnie w tym jest urok army, ktoś wydaje rozkazy a Ty działasz toak by je wykonać dla zwycięstwa całek grupy.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Wszelkiego rodzaju symulatory była dla mnie zawsze na wysokim, jak nie pierwszym miejscu w biblioteczce.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Arma bez teamu jest jednak pozbawiona duszy, na multi można czasem coś fajnego zagrać, ale "czasem" to dla mnie za mało.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Jednostki specjalne]Coś o mnie:[Jestem historykiem, myśliwym, fanem militariów. Od zawsze interesowałem się wojną i wszelką tematyką z nią związaną. Szczególne zainteresowania kierowałem w stronę łucznictwa i strzelania na dalekie odległości (strzelnica itp.). Chciałbym w klanie, jeśli to jest możliwe, być snajperem. Zawsze mnie pociagała ta jednostka, a wiedza, którą zdobyłem, studiujac zagadnienie snajperstwa, może się przydać w rozgrywce.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Cześć, nick zmień na łatwy w wymowie (w ustawieniach profilu). Ostrzegam Cię jednak, że rozgrywka na Arma 2 juz u nas prawie umarła, rekrutację na tą platformę oficjalnie zamykamy 1. stycznia. Sent from my C5303 using Tapatalk
Elf Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Napisano 26 Grudnia 2014 Zrobione. [...] nick zmień na łatwy w wymowie [...]
Doman Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Przeczytaj i wykonaj resztę punktów z tematu "Dołącz do nas". Brak odzewu, zamykam. Jeśli się z tym nie zgadzasz proszę o pw.