Maciek Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Imię: [Maciej]Data urodzenia: [24 styczeń 1999 - 00:00]Chcę grać z ACC w: [ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [Grałem na serwerach Altis Life w gangach gdzie trzeba było wszystko zrobić zespołowo. Byłem w kilku klanach w grze World of Tanks gdzie każda rozgrywka wymagała współpracy. ]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Podobają mi się gry typu Arma i czuję się w nich świetnie. Lubię gry typu FPS, jednak arma najbardziej przypadła mi do gustu. Gram też dużo w WoT.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [uwielbiam grę zespołową, słyszałem wiele dobrego o ACC i chcę przetestować swoje siły w co-op]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Jednostki pancerne]Coś o mnie: [Mam 16 lat. Od niedawna gram w Arme i już kocham tą grę. Często jestem dostępny i mogę grać. Miły, spokojny, przyjacielski i nie klnę. Chętny do pomocy nie tylko w grze. Duże doświadczenie z pojazdami pancernymi i bronią palną. Duże zainteresowanie militariami. ]Osoba polecająca : DominatorKliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Regulamin jasno określa minimalny wiek jako 17 lat, zapraszamy za rok.