Lemoniadowy Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Imię:[Kuba]Data urodzenia:[14 kwiecień 1992 - 23:37]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[brak doświadczenie. Chcę dopiero zacząć. Rzucam się na głęboką wodę.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Wcześniej Arma II. Od niedawna Arma III ]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Oprawa klanu wygląda na profesjonalną i mam nadzieję, że taka jest.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Jednostki specjalne]Coś o mnie:[Mam 23 lata. Od dzieciaka interesuje się militariami. Jestem żołnierzem zawodowym, który niebawem ma zamiar wystartować w selekcji do jednostki specjalnej. Mam nadzieję, że uda się dostać do któregoś z zespołu szturmowego. Oprócz tego interesuję się również motoryzacją i sportami walki. Pochodzę ze Szczecina.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Cześć. Nick do zmiany, wpadnij na TS coś wymyślimy. Jak mnie nie będzie łap kwatermistrza albo któregoś sztabowca.
Lemoniadowy Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Napisano 7 Grudnia 2015 Co dokładnie nie pasuje w nicku. Chciałbym wiedzieć na co zwrócić uwagę przy zmianie.
Doman Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 TS: 148.251.49.108:9987 hasło squawk Zapraszam. Szybciej się dogadamy mówiąc niż sucho pisząc