Krynger Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Imię:[Krzysztof]Data urodzenia:[10 luty 2000 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[PURE Clan (Arma 3), 4. Dywizja Szybkiego Reagowania]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Mam ponad 420 godzin w Armie 3 i ok. 100 godzin w obu Armach 2. Grałem też we wszystkie części OFP.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Poszukuję klanu, w którym mam szansę wcielić się w operatora sił specjalnych. Macie nienaganną opinię i świetnie działacie na polu walki.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Jednostki specjalne, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe]Coś o mnie:[Jestem uczbiem gimnazjum. Interesuję się ASG, informatyką, gamingiem oraz militariami. Swoją przyszłość wiążę z wojskiem, chcę dostać się do Wyższej Szkoły Oficerskiej we Wrocławiu. Jestem osobą towarzyską i z dyscypliną. Poznałem już podstawy taktyki zielonej oraz czarnej.PS Zgodnie z poleceniem Jimmiego piszę podanie.]Osoba polecająca :
Tox Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie.Nick do zmiany. Przy zmianie pamiętaj że powinien on być dość łatwy w wymowie i żeby nie był podobny do ksywki innego członka naszej społeczności. Zrobić to możesz w ustawieniach profilu.W razie problemów z pomysłem bądź zmianą zapraszam na TS'a. Łap mnie lub jakiegoś sztabowca : ) TS: 148.251.49.108:9987 hasło squawk Poza nickiem musisz cierpliwie czekać na decyzję Sztabu. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Tox
Tox Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 Witaj [m=Krynger] Następnym krokiem w twoim procesie rekrutacji jest przygotowanie się od strony technicznej do szkolenia podstawowego: Poradnik poborowego Ci w tym pomoże Poradnik Byłoby miło gdybyś podczas instalacji addonów znalazł chwilkę czasu na przywitanie się z innymi członkami społeczności Powitalnia dla nowych graczy Gdy będziesz już przygotowany zapisz się na szkolenie podstawowe Najbliższe terminy szkoleń Arma 3 WAŻNE! W dniu szkolenia musisz mieć pewność, że Twoja wersja gry jest kompatybilna z wersją znajdująca się na naszym serwerze. Wszystkie informacje zamieszczone w naszych poradnikach są bardzo przejrzyście opisane. Czytaj dokładnie punkt po punkcie a na pewno nie będziesz miał problemów w dostosowaniu swojej wersji gry do wersji serwera. Możesz bez przeszkód testować swoją wersję wchodząc na nasz serwer, jednak pamiętaj aby nie testować serwera w trakcie innych szkoleń (Master Classes, Treningi poszczególnych sekcji), kiedy rozgrywane są misje specjalne oraz po godzinie 20.00 kiedy prowadzimy stałe rozgrywki. Jeśli masz problemy wchodź na TS-a, pisz na forum (uprzednio używając opcji szukaj aby nie dublować podobnych tematów) lub pisz do mnie PM-a. Jeśli mimo wszystko posiadasz problemy techniczne zapraszam na nasz kanał TeamSpeak-a o nazwie "Techniczny" - wystarczy, że wejdziesz i poczekasz, na pewno ktoś Ci w czymś pomoże - dowolna godzina. Pamiętaj, że Twój nick w grze i na TS musi być zgodny z nickiem z forum.