Dodos Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Imię:[Paweł]Data urodzenia:[10 kwiecień 1997 - 13:21]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[ewasquad.pl dalej nie pamietam]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[umiem poruszać się po polu bitwy strzelac latać oraz pływać]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[chciałbym poczuć sie jak na polu bitwy]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota, Jednostki specjalne]Coś o mnie:[mieszkam z mamą i bratem. mój tata nie żyje. iteresuje sie grami komputerowymi a także piłką nożną.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Tox Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Witaj ! Nick zdecydowanie do zmiany. Jakiekolwiek cyfry w nicku są zakazane. Ksywka musi być prosta i łatwa w wymowie. Do tego proszę o uzupełnienie w profilu na forum daty urodzenia. Ostatnią rzeczą którą musisz zrobić to zgłosić się po rangę rekruta. U góry forum zakładka "Gracze" -> "Zgłoszenia" i tam przy randze "Rekrut" guziczek "Zgłoś się!". W razie pytań łap mnie na TS lub wyślij mi prywatna wiadomość na forum ! TS: 148.251.49.108:9987 hasło squawk
Tox Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 Podanie odrzucone po rozmowie z Interesantem.Powody:Przekłamane daty urodzenia w profilu oraz podaniu.Negatywne podejście do tematu rekrutacji oraz społeczności.