Tiger5pl Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Imię:[Jarek]Data urodzenia:[03 sierpień 1994 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[służę w wojsku, to chyba wystarczające ? Dokładnie to studiuje na WSOWL, kierunek inżynieria bezpieczeństwa, specjalność saperska, aktualnie na 3 roku jestem i już dowodziłem plutonem na praktykach ]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Arma 2 ze 300h gry i teraz Arma 3 30 h. Symulatory Rosomak, VBS3, Snieżnik, PACAST na WSOWL]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Chcę ćwiczyć taktykę do wojska i różne procedury działania]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[Jak już pisałem student WSOWL. Interesuje się sportem, graniem w gry, jednostkami specjalnymi, kobietami ]Osoba polecająca : WMASG Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Doman Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Regulamin Punkt 2.2.1 [..nazwa (nick) ] jest łatwa do odczytania i wymówienia Tigerpięćpeel takim nickiem nie jest (samo Tiger będzie już ok).
Tox Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Witaj ! Uzupełnij proszę wiek w profilu na forum.Ostatnią rzeczą którą musisz zrobić, poza tym co napisał wyżej [m=Doman], to zgłosić się po rangę rekruta. Na górze forum z zakładek wybierasz "Gracze" -> "Zgłoszenia" dalej przy randze rekrut guziczek "Zgłoś się!".W razie pytań zapraszam na TSa bądź ślij do mnie prywatna wiadomość na forum.