Kosa Napisano 24 Kwietnia 2016 Napisano 24 Kwietnia 2016 Imię:[Kamil]Data urodzenia:[13 sierpień 1999 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[ Nie gralem w zadnych grupach dotychczas, lecz szybko sie uczę]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Arma 3 blisko 1700 h]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Spodobal mi sie klimat roznych grup coopowych, i sposrod tych grup wylonilem jedna w ktorej mysle ze bede czul sie najlepiej]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota, Jednostki specjalne, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe, Samoloty i myśliwce]Coś o mnie:[Mam na imie Kamil, jestem w 1 klasie LO o profilu mundurowym, interesuje sie militariami.]Osoba polecająca : Malbor Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Tox Napisano 24 Kwietnia 2016 Napisano 24 Kwietnia 2016 Witaj.Nie spełniasz wymagań wiekowych. Przyjmujemy od ukończonych 17 lat. Zapraszam za parę miesięcy.Podanie odrzucone.