Blackeye 44 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Semir 194 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Jeszcze jak! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaskier 301 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Jest możliwe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek 35 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Panowie proponowałbym jakiś dzień wybrać na wspólną rozgrywkę Kto chętny dajcie znać na pm to utworzę mini grupę gdzie będziemy umawiać się na rozgrywki w HoI4 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Templar 676 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Jam jest za, however ostrzegam iż jestem częściowo zielony w tą grę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alienzo 1 492 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia W dniu 24.01.2021 o 14:55, Templar napisał: Jam jest za, however ostrzegam iż jestem częściowo zielony w tą grę. Na początek nie wierz w nic Jaskrowi. Jest gorszy niż Włochy w zmianie stron konfliktu. Reszta to już techniczne sprawy. 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackeye 44 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Może umówmy się na konkretny dzień, bo inaczej to nic z tego nie wypali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek 35 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia To ja proponuje 1 lutego na godzinę 20 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach