Marks Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Imię:[Tomek]Data urodzenia:[05 grudzień 1995 - 00:00]Którą wersję Army posiadasz?:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[ Jestem w nowy w tej grze.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Jestem w nowy w tej grze.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Poniewaz kupilem gre ARMA II. Myslalem ze jestescie spolecznoscia ARMA II a nie ARMA III]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[Hey, Mam na imie Tomasz. Mam 20 Lat, jestem z Wilna.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Krusher Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Witam, proszę o uzupełnienie wieku w profilu na forum oraz zgłoszenie się o range w zakładce "Gracze" -> "Zgłoszenia" -> "Rekrut". Edytowane 13 Października 2016 przez Krusher
Krusher Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Zamykam z powodu braku oryginalnej kopii gry Arma 3 u zainteresowanego. Edytowane 13 Października 2016 przez Krusher