Skocz do zawartości
SkubiGoo

Formularz rekrutacyjny - Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Imię:
Piotr

Spełniam następujące warunki:
1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki

Data urodzenia:
1995.07.06

Którą wersję Army posiadasz?:
Arma 3 Apex

Wiem o ACC dzięki:

O ACC wiem dzięki Internetowi, szukałem ludzi do gry w Arma 3 i trafiłem. Granie na losowych serwerach jest nudne i dobrze by było wrócić do grania w misje coop'owe z ciekawymi ludźmi.

Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:

Piętnaście lat temu grałem w Arma 2 z grupą ludzi z ACPL, potem przestałem grać w Armę na kilka lat, wróciłem pograłem z nimi w Armę 3 i na kilka lat przestałem grać całkowicie w gry mil-sim. Dawniej brałem udział w strzelankach ASG. 

Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:

Grałem około 2-3 lat ciągle w Arma 2, jeszcze wcześniej na w przedziale 2000-2010 grałem w serię gier Operation Flashpoint. Po drodze wiele strzelanek, takich jak SQUAD czy nawet SWAT 4.

Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:

Szukam ludzi z którymi mogę pograć w misje coopowe

Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:
Piechota

Coś o mnie:

Jestem inżynierem z zamiłowaniem do elektroniki i hardware’u, na co dzień projektuję płytki PCB i programuję niskopoziomowo. Mam wieloletnie doświadczenie z serią Arma — zaczynałem od Army 2 około 15 lat temu, a później przez kilka lat grałem w Armę 3. Lubię strzelanki, szczególnie w klimacie mil-sim (arma, ofp, squad), gdzie liczy się realizm i współpraca. Techniczne podejście i analityczne myślenie przekładam zarówno na pracę, jak i hobby. Obecnie mam sporo wolnych wieczorów na granie i chcę je wykorzystać w sensowny, satysfakcjonujący sposób.

Osoba polecająca:

Zobacz cały formularz rekrutacyjny

• Lubię 1

Napisano

Czołem @SkubiGoo!
Kolejnym krokiem twojej rekrutacji jest odbycie rozmowy z Kwatermistrzem. W celu przeprowadzenia rozmowy zapraszamy na nasz TeamSpeak 3.

Skontaktuj się z @Blazis, @Calc, @Miczyk, bądź @Valdrigar
są oni oznaczeni na TS taką ikoną: kwatermistrz.png

W razie nieobecności kwatermistrzów możesz się zgłosić do dowolnego członka administracji oznaczonego ikoną: sztabowiec.png
>>>> Pobierz program TeamSpeak 3<<<<
a następnie:

>>>> Połącz się z naszym serwerem TeamSpeak 3<<<<

Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda!

>>>>Link do serwera Discord<<<<

Do usłyszenia!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...