Ganges Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Patryk Data urodzenia: [Luty, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od Wcisła] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Powodów jest wiele dobre rzeczy o was słyszałem, znam poniektórych co tu grają no i dochodzi pewien ,że tak powiem hmm pojedynczy czynnik ludzki w ACPL niestety] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od roku gdy dorwałem w swe łapy Arme 2] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) [ACPL oraz klan Polish Crew który gra w CoJ i CoJ Więzy Krwi. Należałem także do BRO grając w Soldiers Ludzie Honoru. W ACPL grałem jako. -Dowódca Sekcji -Dowódca Pojazdu -Pilot -Kaemista -Snajper -Specjalista AT -Saper -Artyleria -Obsługa broni ciężkiej] Osoba polecająca: [Wcisło] Coś o sobie: [interesuje się militariami i motoryzacją,]
R4KET Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Cześć GangFather! Pościągaj wszystkie potrzebne mody do gry na naszym serwerze. W razie problemów wbijaj na naszego TeamSpeaka Szkolenie odbędziesz najprawdopodobniej w sobotę koło 18:00.
Ganges Napisano 24 Września 2011 Autor Napisano 24 Września 2011 Dzisiaj mam chrzciny siostrzeńca i nie wiem czy na 18 będę mógł jeśli tak wejdę na ts i mnie znajdziesz. Jak nie to się kiedy indziej zejdziemy.