Sabat Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Heniek Data urodzenia: Wrzesień 1976 Skąd się o nas dowiedziałeś: Google, yt, ciężko nie zauważyć na necie no i Tomy mi marudzi. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Wolę taktykę i teamową grę niż latanie po planszy i robienie fragów. Wiadomo że w grupie raźniej, więc chętnie zobaczę jak gra się z kilkunastoma osobami jednocześnie. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Hmm w zamierzchłych czasach OFP był pierwszą grą, która po męczeniu się w singlu spodobała mi się ze względu na wspólne działanie w teamie. Na modemie grałem na kilku wolnych serwerach. Arma II, paru znajomych i wieczorkiem pogrywanie w misje spowodowało że chcę więcej. Ostatnio dzięki ACRE nowa jakość realizmu w trakcie gry. Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) Do klanów żadnych nie należę, ale w kilka gier online grałem. Osoba polecająca: [Tomy] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) Lubię poczytać, lubię pograć i posłuchać muzyki. Fanem współczesnych militariów nie jestem, i bardziej interesował mnie okres starożytności i średniowiecza, (nawet był plan studiowania archeologi". W wojsku nie byłem, wie na początku pewnie będę miał problemy z terminologią, ale za harcerza z wiatrówki strzelałem na rajdach ;] i wiem jak wygląda kompas oraz gdzie jest "godzina 12". Przystosuje się
R4KET Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 Cześć! Pościągaj wszystkie potrzebne mody do gry na naszym serwerze. W razie problemów wbijaj na naszego TeamSpeaka
Sabat Napisano 28 Września 2011 Autor Napisano 28 Września 2011 Cześć! Pościągaj wszystkie potrzebne mody do gry na naszym serwerze. W razie problemów wbijaj na naszego TeamSpeaka cała arma już od dawien zrobiona wg instrukcji
kupyn Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Szkolenie-piątek 7 października godzina 18:00
Sabat Napisano 7 Października 2011 Autor Napisano 7 Października 2011 Dziękuje za szkolenie, było ekscytujące
kupyn Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Sabat pomyślnie zdał szkolenie, proszę o zmianę mu grupy. Dziękuję za pomoc w szkoleniu