MarkuS Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 [nie jestem pewien mam 3 dosatki do arma 2] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Marcin] Data urodzenia: [10.1978] Skąd się o nas dowiedziałeś: [z komentarza na G4G odnośnie arma 3] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [zawsze interesowało mnie grac w coop i spodobało mi się wasze prowadzenie rozgrywki jakie zobaczyłem na waszych filmach] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [kiedyś grałem w arma 2 ale z data premiery BF 3 zaprzestałem] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) [inne grupy ??? obecnie jestem założycielem jak i administratorem społeczności 4FUN w BF3] Osoba polecająca: [...] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) [przyznam szczerze ze ciężko jest pisać coś o sobie moim cichym hobby da motocykle a oczekiwania ??? myślę ze dobra zabawa z wspólnie spędzonym czasie grając w arma 2]
R4KET Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Bry. Do ARMA wyszły 3 dodatki. Arrowhead Brytole PMC Czyli ok.
Hirek Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Witaj. Ściągaj wszystkie potrzebne mody, informacje jak to zrobić znajdziesz w dziale technikalia. Przeczytaj również kilka ostatnich postów z tablicy ogłoszeń na serwerze wprowadzono kilka update'ów. W razie problemów zapraszam na TS'a, na pewno znajdzie się ktoś kto postara się pomoc. Najbliższe szkolenie odbędzie się dniu dzisiejszym tj. 24.02 o godzinie 16:00.
MarkuS Napisano 16 Marca 2012 Autor Napisano 16 Marca 2012 zwracam się z prośbą do administracji o wyrażenie zgody na zmianę nicku z PonurY na hosse pozdrawiam