Tokar27 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Nie ( chwilowo nie posiadam ) Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations Tak Posiadam mikrofon Tak Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC Tak Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Łukasz Data urodzenia: Maj.1992 Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Przeglądając Youtube napotkałem wasze filmiki bardzo spodobał mi się wasz sposób prowadzenia rozgrywki Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.) Nie należałem do żadnej formalnej grupy grałem tylko z kolegami w BF2 Cod4 Cod5 Osoba polecająca: Brak Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) Zainteresowania sport militaria II WŚ należę również do grupy reko wzorującej się nie 17WBZ na dodatek należę do związku Żołnierzy Wojska Polskiego
laxentis Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Data urodzenia: Maj.11 Jeśli 2011 - niestety, 15+. Jeśli 1911 - ludzie tyle żyją?
Rutek Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Witaj! Na dobry początek zapoznaj się z: Jak zainstalować mody ? Kto ? Z kim ? Gdzie ? Kiedy ? Co robili ? Kiedy szkolenie ? W razie pytań - PW, bądź TS tam na pewno znajdzie się ktoś kto Ci chętnie pomoże. Tutaj znajdziesz między innymi hasło, regulamin, jak i adresy serwerów! Pozdrawiam.