Gość Kevin679pl Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 [] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[] Posiadam mikrofon[] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[...]Data urodzenia:[08.1998]Skąd się o nas dowiedziałeś:[Z filmów na yt]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[ponieważ lubie grać w gry wojene]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[dosyć duże]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[brak]Osoba polecająca:[brak]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[bardzo lubie graćw gry komputerowe. mam 15 LAT i oczekuje dobrej zabawy] 1 5
laxentis Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 [?] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [?] Posiadam mikrofon [?] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [?] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: [08.1998] [...] Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. ) [bardzo lubie graćw gry komputerowe. mam 15 LAT i oczekuje dobrej zabawy] Witamy. Not. 1
Ameron Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Niestety ale formularz został źle napisany, nasz regulamin nie przeczytany bo przyjmujemy od 17+ ! Plus widziałem twoją działalność na YouTube, oraz znam cię z kilku innych akcji w których pokazałeś się w niezbyt dobrym świetle. Osobiście moim zdaniem nawet nie masz co liczyć by dołączyć do nas w przyszłości. 6