Gość Maciek Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) [TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[TAK] Posiadam mikrofon[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:[Maciek]Data urodzenia:[01, 1995]Skąd się o nas dowiedziałeś:[Z youtube]Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:[Ponieważ lubie was oglądać i chciałbym z wami pograć]Doświadczenie z serią OFP/ArmA:[Małe]Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)[Nie bylem (nigdy) w innej grupie nigdy]Osoba polecająca:[Nikt]Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )[Lubie grać w gry komputerowe. Nienawidzę szkoły i tyle (Widzę)] Edytowane 17 Stycznia 2013 przez laxentis Grammar Nazi
Ameron Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Zanim odpowiem poproszę cię o to byś wszedł na naszego TS w celu przeprowadzenia rozmowy wstępnej .
laxentis Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 http://www.arma2coop.pl/index.php?/page/index.html Prawo, dół, dół, dół, dół. 12,47 PLN się należy.
Hirek Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Ten wątek został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją moderatora - skontaktuj się z nim przez Prywatną Wiadomość.