Mudzin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 [Y] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations[Y] Posiadam mikrofon[Y] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC[Y] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywkiImię:MateuszData urodzenia:Paź, 1986Skąd się o nas dowiedziałeś:GoogleDlaczego chcesz do nas dołączyć?:Polska scenaDoświadczenie z serią OFP/ArmA:DużeInne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)GROM (Ghost Recon, 1st place w drabince EU, stare czasy..), MADNESS (CS 1.6) parę lat grania, turniej w PL i takie tam, więcej dla funu, ostatnimi czasy luźna grupa na whitelistowym hive DayZ, tudzież HoN/DotA 2Osoba polecająca:JezusCoś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )Doktorant, generalnie kable z nosa, interesujący się laserami/militariami 2
Ameron Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Rozpatrzę Formularz jak zostanie poprawiony.