norbi Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Imię:[Norbert]Data urodzenia:[03 kwiecień 1978 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[nie należę do żadnej gupy]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Żadne.To w sumie mój pierwszy taki symulator]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[szukam fajnej społeczności która pomoże przy obeznaniu się z grą ArmA 3 i bardzo mi odpowiada to iż rozgrywki odbywają się o godzinie 20-tej]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Jednostki specjalne]Coś o mnie:[Pracujący facet po 30tce interesujący się sportami siłowymi,wędkarstwem,i ostatnio grami pc]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Dagon Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Nick do zmiany, profil do uzupełnienia. Pozdrawiam
Dagon Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Minął ponad tydzień, brak kontaktu z użytkownikiem - zamykam formularz.