Sowaa Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Imię: [Piotr]Data urodzenia: [05 listopad 1995 - 00:00]Chcę grać z ACC w: [ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [Jestem obecnym członkiem S.D.S.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Posiadam ArmA 2 ale nie grałem z żadną społecznością, grałem rok w DayZ, trochę latałem w DCS World Su-25F.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [Podoba mi się głęboki realizm rozgrywek prowadzonych przez tą społeczność i zainspirowało mnie to do próby do dołączenia do tej społeczności.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Nie wiem, lub nie mam pewności]Coś o mnie: [Mieszkam od 4 lat w Wielkiej Brytanii. Jestem na ostatnim roku College'u. Planuję dostać się na studia na chemię.]Osoba polecająca : SkorpionPL, AbysusKliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Sowaa
Dagon Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Witam, Prosiłbym o zmianę nicku - mógłbyś być mylony z [m=Slova]. Pozdrawiam