Marchwiak Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Imię: [Michał]Data urodzenia: [01 październik 1994 - 00:00]Chcę grać z ACC w: [ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [Gram w Counter Strike : Global Offensive 5vs5 porozumiewając przez komunikatory takie jak teamspeak 3 czy mumble.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Grałem w OFP niestety tylko na SinglePlayer. Grałem też w takie gry jak Symulator lotu Flight gear.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [Zostałem zachęcony przez przyjaciela i chciałbym spróbować czegoś nowego.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Piechota]Coś o mnie: [Mam 19. Interesuje się grami komputerowymi typu FPS. Przy komputerze spędzam dość dużo czasu dziennie zazwyczaj 5-6h.]Osoba polecająca :Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Dagon Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, kolegą jest również składający podanie - por12 ? Bo w innym wypadku kopiowania czyjegoś formularza nie uznaję. Pozdrów
Dagon Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) brak kontaktu - zamykam Edytowane 5 Lutego 2014 przez Dagon