Seraki Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Imię: [Rafi]Data urodzenia: [07 lipiec 1997 - 00:00]Chcę grać z ACC w: [ArmA 2: CO i ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: [byłem członkiem w CS , dalej niepamiętam]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: [Nie grałem w gry symulacyjne podanie poniżej : Symulator lotu Działania morskie itp.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: [Podoba mi się świat podany w grze jest bardzo rzeczywisty to mi skłoniło do dołączenia ACC]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: [Piechota, Jednostki specjalne, Jednostki pancerne, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe, Samoloty i myśliwce]Coś o mnie: [Lubie bardzo gry podobne do Afganistanu lubię grać w gry strategiczne itp. Z charakteru jestem czasem miły dopóki jak mnie coś nie zdenerwuje ale bardzo trudno mnie zdenerwować bardziej jestem pomocny dla innych osób .]Osoba polecająca : Nie podanoKliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Dagon Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. Podanie odrzucone.