ParadoX Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Imię:[Michał]Data urodzenia:[22 maj 1997 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Granie w Dayz w mta ponad 2 miesiące jak i bycie w plutonie do gry Bf3 który ju nie istnieje ok 3 miesięcy]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Duża ilość grania w Bf3 i Bf2 jak i w counter strike 1.6,source ,Global offensive]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Widzę że macie tu dyscyplinę porządek i praca zespołowa na wysokim poziomie]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Nie wiem, lub nie mam pewności]Coś o mnie:[interesuje się komputerami lubię zbierać figurki jak i gry komputerowe jestem licealistą wolontariuszem]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Shock Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Każdy członek ACC musi spełniać następujące warunki: Mieć ukończone co najmniej 17 lat. ZAPRASZAM ZA MIESIĄC !